Waarvoor schakelt u ons bouwbedrijf uit Klazienaveen in?

Van het bouwrijp maken van een bouwterrein tot het ophangen van de gordijnen: wij voeren alle werkzaamheden en het nawerk uit. Als klant hoeft u niet op zoek naar andere specialisten. Voor alle onderhoudsklussen in en om het huis schakelt u de ervaren vakmensen van BKC Drenthe in.

Hulp nodig bij schade?

Op water-, brand- of stormschade zit niemand te wachten. Schakel BKC Drenthe in wanneer u hulp nodig heeft voor onderhoud aan rioleringen, het leggen van een waterleiding en onderhoud aan uw leidingen, neemt u daarom contact op met Bouw- en Klusbedrijf BKC Drenthe.

Schilderwerk van BKC Drenthe

Met een nieuwe kleur op de muur geeft u uw slaap-, woon- of studeerkamer direct een nieuwe uitstraling. Met ons binnen- en buitenschilderwerk creëren wij de sfeer die u wilt. Verf beschermt daarnaast ook hout, het is dus ook een goede investering in uw woning. 

Aanbouw, verbouw en renovatie

Wordt het te krap thuis omdat er een kleine op komst is? Is een kantoor aan huis nu niet mogelijk omdat de kamerindeling niet handig is en de nodige vierkante meters ontbreken? Klus- en Bouwbedrijf BKC Drenthe heeft veel ervaring met aanbouw- en verbouwprojecten en renovaties.

Een nieuwe badkamer of keuken?

Wilt u koken op een 6-pits gasfornuis, een ingebouwde combimagnetron en die oude ijskast vervangen voor een inbouwkoelkast? Zijn de douchevoorzieningen niet meer van deze tijd en wilt u dit nu echt aanpakken? Laat ons bouwbedrijf uw badkamer of keuken verbouwen.

Extra ruimte met een dakkapel

De donkere zolderruimte is voor veel huishoudens een opslagplek voor oude kleren, meubels en prullaria. Maar met een dakkapel komt er niet alleen meer licht naar binnen, u krijgt er ook een aantal bruikbare vierkante meters bij. Ideaal voor een extra slaapkamer of studeerkamer. 

Kozijnen, ramen en deuren

In onze werkplaats fabriceren we zelf kozijnen, ramen, deuren en trappen. Als deze bij u dus toe zijn aan vervanging (omdat bijvoorbeeld houtrot is geconstateerd), kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. We vertellen u uiteraard graag meer over de mogelijkheden.

Stuc-, metsel- en tegelwerk

Bij een badkamerverbouwing moeten uiteraard nieuwe tegels worden geplaatst, Als u gaat verbouwen komt daar vast en zeker metselwerk aan te pas en uiteraard wilt u dat alles goed gestuukt wordt. Daarbij is het goed onderhouden van  stuc-, metsel- en tegelwerk belangrijk voor de waarde van uw woning. Ook voor het bouwen van een nieuwe woning kunt u bij de vakmannen van BKC Drenthe terecht.